Két recept kombinálásából készítettem el, bashmati rizzsel tálaltam. Nagyon gyorsan elkészül, kellemes, édeskés íze van.
Hozzávalók (4 adag):
- 1 közepes fej karfiol
- 40 dkg zöldborsó (egy része lehet csicseriborsó is, úgy kiadósabb)
- 1 doboz kókusztej
- 1 zöldségleves kocka
- 2 ek. liszt
- fűszerek: só, színesbors, curry, garam masala, petrezselyemzöld
Elkészítés:
1. Egy kevés olajon megpirítom a curryt, majd felöntöm a kockából készített alaplével. Ebbe teszem bele a rózsáira szedett karfiolt. Sózom, borsozom.
2. Hozzáadom a borsót is.
3. Amikor a zöldségek megpuhultak, felöntöm kókusztejszínnel, garam masalával ízesítem. Liszttel sűrítem, majd a végén megszórom petrezselyemzölddel.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése