Sült húsok mellé kellemes, laktató, nyári étel. A netről van a recept, de kissé módosítva készítettem el. Nagy adag, a nagyobb jénai tele lesz ekkora adaggal.
Hozzávalók:
- 30dkg bulgur
- 2 kígyóuborka
- 4 nagy paradicsom
- 1 közepes lilahagyma
- 1 csomag fetasajt
- olívabogyó
- 1 citrom
- olívaolaj
- fűszerek: só, bors, oregánó
Elkészítés:
1. Előzőleg kifőzöm a bulgurt, hogy legyen ideje lehűlni.
2. Összevágom az uborkát, paradicsomot, lilahagymát.
3. Összekeverem, fűszerezem, ráöntöm az olajat és ráfacsarom a citromlé nagy részét.
4. A végén összekockázom és hozzáadom a fetasajtot is.
5. Néhány órát álljon a hűtőben, hogy összeálljanak az ízek.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése